En marxa el segon Easy Raid


  • Comparteix:

La segona edició de l'Easy Raid de Sant Cugat serà puntuable per la Copa Open de Raids d'Aventura. La cursa presenta dues noves proves, ràpel i espeleologia, i també un canvi de dates, el 29 d'abril i no el mes de juliol.

Torna la cursa dels més aventurers, l'Easy Raid de Sant Cugat. Curses d'orientació urbanes i de muntanya, BTT, escalada i patinatge en línia són les proves que van haver de superar els participants l'any passat. Enguany s'afegeixen dues més: el ràpel i l'espeleologia.

Tot i augmentar el número de proves, el director de la cursa, Marc Dinarés, manté que el nivell de dificultat de l'Easy Raid és baix.

Marc Dinarés

El rapel i l'espeleologia són les novetats d'enguany. El nivell de dificultat pels participants segueix sent baix


Les condicions per participar són les mateixes que la primera edició: apuntar-se en equips de parelles, masculines, femenines o mixtes, i ser major d'edat. A partir d'aquí només cal estar una mica en forma i conèixer mínimament les especialitats de les diferents proves de l'Easy Raid.

El fet que aquesta edició sigui puntuable per la Copa Open de Raids d'Aventura de Catalunya, fa que l'organització esperi més participants. Dinarés reconeix que esperen la inscripció de prop de 40 parelles i és per això que han començat a preparar més punts de control i col·laboradors.

Salvador Álvarez

Esperem unes 40 parelles. Augmentarem el nombre de col·laboradors i punts de control


Una altra novetat és la data. Des de l'organització han decidit canviar la prova de juliol a abril per facilitar la participació de més gent.

El punt de sortida i arribada també podria canviar. Es substituiria el Parc de l'Auditori pel Parc de la Pollancreda.
Les inscripcions ja estan obertes al Club Muntanyenc o al web www.easyraid.com.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.