Aleix Gonzàlez, 5è a l'estatal


  • Comparteix:

El santcugatenc Aleix González finalitza 5è a la final dels 1.000 metres llisos al Campionat d'Espanya cadet disputat a València. En la seva primera participació en un estatal, l'atleta del Club Muntanyenc ha aconseguit rebaixar en gairebé 3 segons la seva marca personal.

Aleix González és, en aquests moments, el 5è atleta més ràpid d'Espanya de la seva edat en la distància dels 1.000 metres llisos. El santcugatenc va acabar 4t a les "semis" de dissabte i va accedir a la final per temps. L'objectiu de passar a la ronda final de diumenge ja s'havia assolit, però encara quedava molt en joc. Allà, l'atleta santcugatenc va registrar una marca de 2'40"71, superant els millors pronòstics i rebaixant la seva marca personal amb més de 2 segons i mig. Aquesta és la seva primera participació en un Campionat d'Espanya, i els resultats són més que satisfactoris. Tal i com ens explica el propi protagonista, la clau d'aquest èxit és l'esforç i entrenament constants.

ALeix González

Estic molt orgullós del 5è lloc i de la marca que he obtingut, que és fruit de l'entrenament diari


Un cop constatats aquests bons resultats a València, ara l'objectiu de l'atleta del Club Muntanyenc se situa una mica més enllà. Concretament, al mes de juliol, quan se cel·lebri la fase final del Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques. Tot i que encara queda molt lluny, González s'ha ficat entre cella i cella ser el millor atleta català als 1.000 metres, que és l'única condició per poder assistir-hi.

Aleix González

A partir d'ara el meu objectiu és el de poder participar al campionat d'espanya de seleccions autonòmiques cadet


Aquest estatal, tot i que encara no té un emplaçament concret, serà del 8 al 10 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.