Rovira vol el cinquè


  • Comparteix:

El llençador de pes santcugatenc Eloi Rovira disputa el Campionat de Catalunya d'atletisme a l'aire lliure aquest cap de setmana. Rovira és un dels grans favorits de la prova, ja que ha guanyat la competició en quatre ocasions.

Eloi Rovira serà aquest dissabte a l'Estadi Olímpic Lluís Companys on es disputa el Campionat de Catalunya d'atletisme a l'aire lliure. L'atleta del Futbol Club Barcelona torna amb ganes a aquesta competició, ja que no hi va poder participar la temporada passada degut a una lesió. Un problema a la seva mà dreta que l'ha tingut un any apartat de les pistes. Aquest mes de gener va reaparèixer, tot i que encara amb molts problemes. Recentment, s'ha proclamat campió de Lliga Catalana de clubs amb el Barça, en el que ha estat l'únic triomf en el que va de temporada.
De cara a dissabte, Rovira és un dels màxims aspirants a l'or. A més té una espina clavada: ha estat el guanyador en quatre ocasions i l'any passat, degut a la lesió, no va poder revalidar el títol. Així ho explica.


Eloi Rovira

La veritat és que duia una bona ratxa que va estruncar-se amb la lesió. Ara, tornem per intentar recuperar el títol


Una de les incògnites serà veure com respon aquesta mà dreta. Per a Rovira, la falta de ritme de competició sembla que no serà un obstacle.


Eloi Rovira

La recuperació ha estat lenta. Sembla que la mà està bé, i ara cal recuperar el temps perdut


I és que el calendari de competicions afronta ara la recta final, la que sens dubte és més dura. El Campionat d'Espanya Absolut, la Copa del Rei de Clubs o el català de clubs són el propers objectius de l'atleta local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.