La primera nit de l'atletisme ret homenatge a Xènia Hosta


  • Comparteix:

La primera nit de l'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat lliura els premis Xènia Hosta, atleta desapareguda aquest estiu. Prop de 230 persones celebren aquest acte amb la presència de Romà Cuyàs, president de la Federació Catalana d'Atletisme, que creu que les pistes de la Guinardera ajudaran a crèixer el club santcugatenc.

Un sopar a l'Hotel Sant Cugat i Restaurant va servir per celebrar la primera nit de l'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat on es va trobar molt a faltar a l'atleta desapareguda el passat estiu, Xènia Hosta. El club santcugatenc va aprofitar per entregar diferents trofeus als atletes que durant l'any 2007 han fet podi, i mica en mica s'han encarregat de portar el nom de Sant Cugat arreu de Catalunya.
Els premis més esperats però, van ser els guardons anomenats "Premi Xènia Hosta", en categoria femenina i masculina que van recaure en Catia Coquis i Guillem López.
Durant la celebració aprofitant que a la taula presidencial hi havia Romà Cuyàs, president de la Federació Catalana d'Atletisme i el regidor d'Esports, Xavier Amador, també es va comentar el tema estrella: les esperades pistes d'atletisme que haurien d'estar construïdes a finals de 2008. Escoltem el president de la catalana Romà Cuyàs.

Romà Cuyàs

Amb le spistes d'atletisme, el Muntanyenc seria un club de primer nivell


El pròxim gran repte de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat serà la temporada de pista coberta i de cros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.