Rei de campions


  • Comparteix:

Sergi Torres és el nou campió de Catalunya en els 300 metres llisos de categoria cadet. L'atleta santcugatenc del Club Muntanyenc aconsegueix sumar aquest títol al Campionat d'Espanya i al català de pista coberta aconseguits aquesta temporada.

Sergi Torres demostra, competició rere competició, que és un dels joves velocistes més ràpids del panorama català i espanyol. Si fa uns mesos explicàvem que l'atleta del Club Muntanyenc s'havia imposat al Campionat d'Espanya, des d'aquest cap de setmana hem de sumar un nou èxit: el Campionat de Catalunya a l'aire lliure, un català que se suma a l'aconseguit en pista coberta.
A la prova disputada a Amposta, Torres va ser el primer en creuar la línia de meta amb una marca de 37 segons 29 dècimes, a més de dues dècimes del segon. Torres explica quina estratègia va seguir per endur-se el títol.


Sergi Torres

Al començament vem controlar la cursa. Als últims 100 metres vaig atacar


Torres ha qualificat aquesta temporada amb un excel·lent, ja que, segons ha explicat, ni ell mateix s'esperava assolir tants èxits.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sergi Torres t'he vist correr i ho fas molt bé. Endavant i que segueixis tenint molts exits!!

Admiradora. Enviat el 24/jun/08


Jajaja io el cunec juasjuasjuas :D Pos re que aquet noii es la ostiia i em cauu molt bee! Contiinua aixii que ejeem.. de gran esperem que no et dopiis ee? X) uN PETONAS Testimuu!

Miiriaam*. Enviat el 25/jun/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.