Rovira, amb la catalana


  • Comparteix:

L'atleta santcugatenc Eloi Rovira disputa aquest dissabte el Campionat d'Espanya de federacions autonòmiques de primera categoria. El llençador de pes del Barça és l'únic representant català a la seva modalitat per aquest torneig que se celebra a la ciutat asturiana d'Avilès.

Arriba l'edició número trenta-tres del conegut tradicionalment com Torneig de Federacions. Un dels puntals de la selecció catalana serà Eloi Rovira. El santcugatenc és un dels millors llençadors de l'Estat.
La Selecció Catalana sempre surt com una de les favorites, ja que ha estat la gran dominadora d'aquest campionat estatal des que l'any 1976 es va iniciar aquest model de competició. A l'historial de la competició, tant la Selecció Catalana femenina com la masculina han vençut 24 de les 32 edicions disputades. En aquesta ocasió, Catalunya també defensarà el títol en les dues categories, ja que va aconseguir el doblet la temporada passada a Córdoba. A la categoria masculina, amb Eloi Rovira, la Federació Catalana ja acumula dos títols consecutius.
La Federació Catalana presenta equips molt competitius en les dues categories. Pràcticament totes les figures catalanes participaran en aquest campionat estatal per equips. A més de la presència de Rovira, destaca la presència de Jackson Quiñónez en 110 m tanques o Marc Orozco en els 400 metres llisos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.