Plata a Pequín


  • Comparteix:

Abderrahman, sotscampió paralímpic dels 1500 metres

Abderrahman, sotscampió paralímpic dels 1500 metres

L'atleta resident a Valldoreix, Abderrahman Ait, guanya la medalla de plata a la prova dels 1500 metres llisos als Jocs Paralímpics de Pequín. Ait supera la seva marca personal i suma una nova medalla per a la delegació espanyola.

L'atleta resident a Valldoreix i que s'entrena al CAR de Sant Cugat, Abderrahman Ait, debutava a nivell internacional i no ha pogut ser millor la seva estrena. Ait ha guanyat la medalla de plata als Jocs Paralímpics de Pequín defensant els colors de la selecció espanyola. Ait es mostrava content després de la cursa i fins i tot podia haver guanyat l'or, però a la darrera curva va patir el tancament de la resta d'atletes.

L'atleta espanyol, de 21 anys, té una història força curiosa ja que arriba al nostre país amb pastera després de perdre el braç esquerra amb un accident laboral fent treballs al camp marroquí. A partir d'aquest instant comença a disputar curses i es fa un nom en el panorama atlètic. El Comitè Paralímpic Espanyol decideix donar una beca a aquest atleta que demostra la seva valua en tot moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.