Els invidents i els atletes amb cadires de rodes també corren a Sant Cugat


  • Comparteix:

Les cadires de rodes, protagonistes a la 25ª Mitja Marató

Les cadires de rodes, protagonistes a la 25ª Mitja Marató

La Mitja Marató de diumenge incorpora, com una de les principals novetats, una classificació per a atletes invidents i per aquells que corren en cadira de rodes. Una vella idea que veu la llum aquest any.

La novetat arriba perquè aquest any la Mitja Marató santcugatenca ha estat inclosa com a prova puntuable pel 3er Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona.
Quan s'iniciï la cursa de diumenge també sortiran als carrers de la nostra ciutat atletes invidents i atletes discapacitats físicament i que utilitzen cadires de rodes adaptades. Corredors que tindran un xip especial que computarà els temps per a una classificació final especial.
Amb la inclusió d'aquests corredors, l'organització de la cursa aconsegueix materialitzar una vella idea, que com altres que encara estan per fer-se, no havia vist la llum per l'ajustat pressupost de la prova santcugatenca. Osvaldo Romero és el president de la Comissió Atlètica de Curses de Sant Cugat.


Osvaldo Romero

Hem aprofitat que aquest any formem part de les curses 'Challenge' per instaurar aquestes curses


Per realitzar aquestes proves, l'organització haurà d'adaptar el circuit, col·locant rampes a les zones del Parc Central i del Turó de Can Mates. De moment, no se sap quants corredors participaran en aquestes curses adaptades. No serà fins l'últim dia quan l'organització compti amb la llista de participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.