Nova arribada


  • Comparteix:

La Plaça de la Vila acull, per primera vegada, l'arribada de la Mitja Marató. Aquesta és la gran novetat que presenta el circuit de 21 quilòmetres en la 25a edició de la prova.

Els participants de la Mitja Marató vindran pel carrer Francesc de Moragas i entraran per la Rambla del Celler fins arribar a la nova Plaça de la Vila. L'arribada de la Mitja Marató d'enguany serà espectacular, i és que els atletes gaudiran d'una recta final amb prou amplitud com per fer l'esprint final.

La Mitja Marató donarà el tret de sortida a la Plaça dels Quatre Cantons (10h) en direcció a la Ronda Nord, passant pel Pla del Vinyet, camí de Can Calders i Passeig Francesc Macià. Després, els participants passaran per dues de les zones més maques de la cursa, el Parc Central i el Turó de Can Mates. Des d'allà, es desviaran cap a Mira-sol, i finalment tornaran cap a Sant Cugat pel carrer de l'Andana, la Rambla Ribatallada i el carrer Francesc Moragas per entrar per la Rambla del Celler, on faran els últims metres de la cursa.

Tot i el magnífic entorn de la cursa, Pep Pros, membre de l'organització, reconeix que és un circuit complicat.


Pep Pros

És un circuit complicat per fer marques, perquè té molts desnivells. Igualment però, a la gent li agrada molt.


Ja sigui per la seva dificultat en el terreny o pel paisatge, és un circuit que no deixarà indiferent a ningú.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.