300 metres en 37 segons


  • Comparteix:

L'atleta santcugatenc Sergi Torres competeix al Campionat d'Espanya de Clubs que se celebra aquest dissabte a Madrid. El jove corredor de l'Agrupació Catalunya mirarà d'aconseguir la victòria als 300 metres i als 4x300.

Amb 14 anys, i a la categoria cadet, Sergi Torres porta un mes preparant-se per aquest campionat d'atletisme a l'aire lliure que tindrà lloc a la capital. L'objectiu, tal com explica el corredor, és guanyar la prova individual i la de relleus de 300 metres de cara a preparar-se pel proper Campionat d'Espanya.


Sergi Torres

A veure com estic de forma. Guanyar seria un bon pas per afrontar el campionat d'Espanya. A veure com estan també els altres atletes.



Sergi Torres porta tres anys competint. Aquesta temporada entrena una hora i mitja, tres dies a la setmana. A l'horitzó està el Campionat d'Espanya individual que se celebrarà el 18 d'octubre, on l'esperaran rivals de pes que s'espera que li posin les coses més complicades que aquest dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.