Superen les expectatives


  • Comparteix:

El cartell de la Festa Major de Mira-sol

El cartell de la Festa Major de Mira-sol

Més de seixanta participants a la 1a Cursa Popular 2 Milles Mira-sol. El Club Mira-sol, organitzador de la prova, es mostra molt satisfet per la gran acollida de la prova que s'ha emmarcat dins de la Festa Major del districte.

Tot i que era la primera experiència, la Cursa Popular 2 Milles Mira-sol ha estat tot un èxit. I és que la gent ha respost a la crida del Club Mira-sol quie havia repartit uns 70 dorsals, tot i que finalment han participat 62 persones entre les 5 categories que participaven.

El president del Club Mira-sol, Josep Danon, està molt satisfet d'aquesta primera experiència, tot i que creu que l'any vinent encara ho poden fer millor.


Josep Danon

S'ha organitzat tot molt ràpid i tothom ha quedat molt content perquè ha sortit molt bé. L'han vinent intentarem donar més ressó a la cursa.




Un cop acabada la cursa s'ha repartit els guardons als vencedors, a més de premis a l'esportivitat i al més petit. En categoria masculina, el guanyador ha estat Francesc Águila Gonzàlez, amb un temps de 13 minuts i 40 segons. Pel que fa a les noies, Lucía Caballero s'ha imposat amb una marca de 15 minuts i 10 segons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.