La trencacames ja és aquí


  • Comparteix:

La Cursa Popular de La Floresta se celebra aquest diumenge

La Cursa Popular de La Floresta se celebra aquest diumenge

Un total de 307 atletes participen aquest diumenge a la 26a edició de la Cursa Popular de La Floresta. La cursa, que s'ha consolidat amb el nom de 'Trencacames', presentarà diversos canvis de traçat amb l'objectiu de fer-lo més amè.

A dos quarts de deu del matí (9:30h), des de la ZEM de Can Llobet es donarà el tret de sortida de la 26a edició de la Cursa Popular de La Floresta, encabida dins el programa de Festa Major del districte.
Després de diverses edicions, l'organització ha decidit canviar alguns punts del recorregut. D'aquesta manera, la cursa sortirà de Can Llobet passant pel Passeig de l'Estació, el carrer Major, l'avinguda Capella, el Pont del Diari per acabar un altre cop a Can Llobet.

El responsable de la Comissió de festes de La Floresta, Xavier Sans, assegura que la cursa és una de les cites de l'atletisme que any rere any es va consolidant més.


Xavier Sans

És una cursa que la gent l'ha anat coneixent, i s'està consolidant molt. La gent ja la coneix com la 'Trencacames'.


Un cop finalitzada la cursa, a la mateixa ZEM de Can Llobet, els participants podran recuperar forces amb un entrepà i un refresc. Després de l'entrega de premis, el Club Bitlles Sant Cugat farà una exhibició oberta a qualsevol persona interessada en aquest esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.