Èxit de participació en la 'Trencacames'


  • Comparteix:

Antonio López i Inna Lebedeva es proclamen campions absoluts en categoria masculina i femenina respectivament de la 26a edició de la Cursa Popular de la Floresta. Més de 300 atletes han gaudit d'una cursa marcada pels desnivells del traçat.

Malgrat haver dos guanyadors absoluts, s'han repartit més premis per franges d'edat: infantil, júnior, sénior, més gran de 35, de 45 i de 55. En la cursa pels adults, de 5 quilòmetres, Antonio López, amb un temps de 17 minuts i 40 segons ha estat el corredor més ràpid dels 280 participants. La corredora ucraïnesa, Inna Lebedeva, amb un crono de 19 minuts i 3 segons, ha estat la més ràpida en el quadre femení.

En la cursa infantil, han participat uns 30 nens menors de 14 anys, que han completat un recorregut d'1 quilòmetre i 700 metres. El responsable de la Comissió de Festes de La Floresta, Xavier Sans, creu que per la propera edició hauran de fer més gran la inscripció.



Xavier Sans

S'ha consolidat la prova i va evol·lucionant. Estem molt contents per la participació i de cara a l'any vinent volem encara poder donar més places.



En quant a la participació, el regidor d'Esports, Xavier Amador, creu que és important la presència de veïns de La Floresta i de gent de fora del barri, en una cursa enmarcada en un ambient envoltat de natura.



Xavier Amador

La barreja de la gent en la cursa, fet enmig del medi ambient, fa que sigui un dels actes importants de la Festa Major.



En acabar la cursa, a més de l'entrega de premis, s'ha obsequiat els participants amb un avituallament per recuperar forces.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.