Participació extraordinària a 'La Marató' de Les Planes


  • Comparteix:

Un total de 26 corredors participen en la marató popular de la Festa Major de Les Planes. L'atleta David Madrid domina els 4'8 km de recorregut i acaba en primera posició.

L'Associació de Veïns de Les Planes i la Comissió de Festes, organitzadors de la prova, han mostrat la seva satisfacció per la quantitat de corredors que han participat en l'edició d'aquest any de 'La Marató' de Les Planes. La cursa, que ja fa més de vint anys que se celebra, s'ha convertit ja en una prova clàssica de les festes locals.

David Madrid, atleta de cross del Club Domingo Catalán, s'endú el triomf en acabar en primera posició amb un temps de 17' 56", per davant de José Luis Cabrera (18' 18") i Carles Gorga (18' 30"). La cursa ha comptat amb una alta participació de corredors del barri, que han demostrat estar a un bon nivell en ser capaços d'acabar un recorregut marcat per un traçat molt dur amb fortes pujades i baixades.

El vencedor, David Madrid, explica com ha aconseguit mantenir-se al capdavant del grup durant tota la cursa.


David Madrid

He sortit, he vist que la gent més o menys em seguia, he apretat una mica i he vist que es començàven a quedar i he dit "em mantindré a aquest ritme".




El president de l'Associació de Veïns, Vicenç Valls, destaca el bon nivell de la competició i els números de participació, superiors als d'edicions anteriors.


Vicenç Valls

Aquest any hem tingut una participació extraordinària, rècord potser de fa una colla d'anys i estem contents perquè ha vingut gent de fora i la gent del barri ens ha respost molt bé.




També s'ha disputat un torneig de futbol sala amb la participació de quatre equips. La petanca, el tennis taula i el parxís també han estat presents a la Festa Major.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.