L'objectiu de la Mitja Marató: 1100 participants


  • Comparteix:

Presentació de la 26a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat

Presentació de la 26a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat

La 26a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat es disputarà el diumenge 4 d'octubre i continua apostant pel mateix circuit amb sortida des de la Plaça dels Quatre Cantons i arribada a la Rambla del Celler. Els organitzadors, Club Muntanyenc Sant Cugat, Club Tennis Natació Sant Cugat i Ajuntament, esperen arribar als 1100 participants de l'anterior edició.

El diumenge 4 d'octubre a les 10 del matí es donarà el tret de sortida a la 26a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat des de la Plaça dels Quatre Cantons. El traçat és el mateix de les darreres edicions passant pel Monestir de Sant Cugat, el CAR, l'Arxiu Nacional de Catalunya o Mira-sol entre d'altres. La prova és puntuable per 4t Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona. La presentació de la Mitja Marató s'ha fet aquest dilluns amb la presència dels organitzadors, el regidor d'Esports, Xavier Amador, en representació de l'Ajuntament, el president de la secció d'atletisme del Muntanyenc, Oswaldo Romero, i el president del Club Tennis Natació Sant Cugat, Lluís Jiménez. Escoltem Jiménez.

Lluís Jiménez

Aquest any és especial després d'haver celebrat els 25 anys.








Els organitzadors es marquen l'objectiu d'arribar als 1100 participants. De moment només s'han inscrit 350 participants tot i que resten 13 dies per a la cursa. El regidor d'Esports, Xavier Amador, considera la Mitja Marató un dels referents esportius de Sant Cugat.

Xavier Amador

És un gran esdeveniment que implica a tota la ciutat.








Tots aquells que desitgin participar ho han de fer a través de la plana web, www.mitjasantcugat.com, o personalment a la seu del Muntanyenc, del Tennis Natació Sant Cugat i als establiments col·laboradors. El preu per participar és de 15€ i el mateix dia de la cursa serà de 20. El dispositiu que s'activarà per a la cursa serà de 120 voluntaris, 20 policies locals, 19 mebres de l'ADF, 6 membres de protecció civil i Creu Roja. El pressupost de la prova és de gairebé 30.000€. Les categories es regiran per l'any de naixement i sexe.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.