Arriba l'11è Cros Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'11è Cros Ciutat de Sant Cugat arriba diumenge de la setmana que ve al Parc de la Pollancreda. L'organització espera repetir els 3.000 participants de l'edició anterior en un acte que enguany patrocina Capio Hospital General de Catalunya i Teampartners.

Com cada any i en aquestes dates arriba una de les cites esportives més importants de Sant Cugat. L'11a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat començarà a les nou del matí del diumenge de la setmana vinent amb la cursa popular i està previst que finalitzi cap a dos quarts de dues, un cop hagi finalitzat la cursa dels més petits, els prebenjamins, i s'hagin entregat els trofeus.

La principal novetat d'enguany és el patrocini de Capio Hospital General de Catalunya, que ha decidit incrementar la seva presència a la ciutat. El director de Capio Hospital General de Catalunya, el doctor Xavier Mate, explica la il·lusió que els fa col·laborar en aquest projecte.


Xavier Mate

Un dels projectes que més ens atreia era el Cros, perquè Sant Cugat té una gran presència de nens.


L'organització espera comptar amb la presència d'uns 3.000 participants, com l'edició anterior. A causa de les dimensions del parc i de la quantitat de gent que arriba a assistir el dia del Cros al Parc de la Pollancreda, l'organització ha hagut de fer algunes millores al circuit i a la zona destinada als familiars perquè no hi hagi cap incidència. Tot i que que l'Ajuntament ha estudiat la possibilitat de noves ubicacions per la celebració del Cros, de moment segueix apostant per la Pollancreda. Escoltem el regidor d'Esports, Xavier Amador.

Xavier Amador

Nosaltres tenim altres possibilitats d'ubicació del Cros, però vam mantenir-ho al Parc de la Pollancreda








L'11è Cros Ciutat de Sant Cugat tindrà lloc diumenge de la setmana vinent a partir de les nou del matí al Parc de la Pollancreda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.