Les inscripcions per la Sant Silvestre ja estan obertes


  • Comparteix:

Imatge d'una edició passada de la Sant Silvestre

Imatge d'una edició passada de la Sant Silvestre

Les inscripcions per la Sant Silvestre Barcelonesa, que a partir d'aquest any se celebra a Sant Cugat, ja estan obertes a la web de la cursa (www.santsilvestre.com) des d'aquest divendres. L'edició de 2010 sortirà des de la plaça del Mil·leni el 31 de desembre i l'organització preveu una participació d'entre 3.000 i 5.000 atletes.

El recorregut de la Sant Silvestre cobrirà 10 quilòmetres pels carrers de la nostra ciutat, sortint de la plaça del Mil·leni i acabant a la rambla del Celler. La tradicional cursa de 31 de desembre es trasllada a Sant Cugat en aquesta 12a edició, en la que l'organització espera comptar amb més de 3.000 participants.

Tots aquells que ho vulguin ja poden realitzar la preinscripció online a la web www.santsilvestre.com o esperar fins el 4 d'octubre i fer-ho presencialment a les botigues Running. A partir del 20 de desembre també s'instal·larà una oficina permanent de la cursa a la ZEM de la rambla del Celler, on també s'hi podran fer les inscripcions. El preu de l'inscripció és de 12 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.