Nova instal·lació d'entrenament pels atletes del CAR


  • Comparteix:

Els atletes del CAR de Sant Cugat podran entrenar a la nova Pista Coberta d'Atletisme de Catalunya

Els atletes del CAR de Sant Cugat podran entrenar a la nova Pista Coberta d'Atletisme de Catalunya

Els esportistes del CAR de Sant Cugat ja disposen de la nova Pista Coberta d'Atletisme de Catalunya a Sabadell per entrenar-se. Es tracta de la primera pista coberta que compleix amb la normativa internacional d'aquest esport. Aquest recinte serà la seu permanent del Campionat de Catalunya que es disputa al mes de març.

Aquesta nova pista coberta permetrà als atletes del CAR entrenar-se en un recinte de 12.700 metres quadrats i amb capacitat per 2.500 espectadors.

La Pista Coberta d'Atletisme de Catalunya acollirà com a primera competició oficial les Copes del Rei i la Reina de clubs el 22 de gener. Al març s'hi celebrarà el Campionat de Catalunya de pista coberta, del que en serà la seu permament.

Durant tot l'any serà una instal·lació que els atletes del CAR de Sant Cugat podran utilitzar per entrenar-se de cara a les proves en pista coberta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.