Teyco i Mondo són les empreses adjudicatàries de les obres de la pista d'atletisme de la Guinardera, que començaran d'aquí a un mes


  • Comparteix:

Imatge virtual de les futures instal·lacions

Imatge virtual de les futures instal·lacions

El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha anunciat que Teyco i Mondo són les empreses adjudicatàries de les obres per construir la futura pista d'atletisme de la Guinardera. Les obres començaran a finals d'octubre i s'espera que finalitzin a l'abril.

Xavier Amador ha fet públic el nom de les empreses guanyadores del concurs de licitació de les obres de les pistes d'atletisme de la Guinardera durant la tertúlia esportiva del magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat ràdio , on ha coincidit amb el cap de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc, Oswaldo Romero, i el president de la comissió organitzadora de la Mitja Marató de Sant Cugat, Domingo Pablos. Les empreses adjudicatàries de les obres són Teyco i Mondo, la principal fabricant de pistes al món. Amador ha explicat que les obres començaran a finals d'octubre i duraran aproximadament sis mesos.

Xavier Amador

Hem aprovat l'adjudicació de les obres. A mitjans d'abril serà una realitat.



El regidor d'Esports, ha explicat també que han transmès la importància d'aquestes instal·lacions a les empreses guanyadores.

Xavier Amador

Hem volgut incidir en la transcendència d'aquesta obra. Ha de ser impecable.




Amador i Romero han coincidit en apuntar que la vinculació de l'atletisme santcugatenc amb el CAR no desapareixerà després de la inauguració de la nova instal·lació. Tot i que els atletes de Sant Cugat tindran un nou lloc on entrenar-se, el CAR seguirà sent una opció complementària a la preparació dels esportistes. Les obres per construir la nova pista de la Guinardera compten amb un pressupost de més d'un mil·lió trescents mil euros. La instal·lació comptarà amb una pista d'atletisme de vuit carrils de 400 metres de longitud, zona de salts i de llançament de pes i quatre torres d'il·luminació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.