Ortega i Bahom, campions de la Mitja Marató


  • Comparteix:

Imatge de la sortida de la 27a Mitja Marató

Imatge de la sortida de la 27a Mitja Marató

Pedro Ortega es proclama campió de la 27a Mitja Marató en recórrer els 21 quilòmetres en 1 hora, 12 minuts i 57 segons. Pel que fa a la categoria femenina ha estat Hasna Bahom l'atleta campiona, amb un temps d'1 hora, 23 minuts i 19 segons. Els dos atletes santcugatencs que han creuat primer la meta han estat Miguel Ángel López i Ester Ramos. Finalment, han estat 1.341 atletes els que han participat a l'edició més nombrosa de la Mitja Marató en els últims anys. Mira aquest reportatge a Cugat tv

L'atleta del Club Atletisme Tarragona, Pedro Ortega, ha estat el guanyador de la cursa amb un temps d'1 hora, 12 minuts i 57 segons. Ortega ha aconseguit el triomf en la seva segona participació. La primera atleta en creuar la línia de meta ha estat Hasna Bahom, que per segona vegada consecutiva ha estat la dona més ràpida. Aquest any, l'esportista de l'Agrupació Atlètica Catalunya ha fet un minut més que l'edició anterior, i tant ella com Ortega destaquen la duresa del traçat.

Hasna Bahom / Pedro Ortega

La carrera és molt bonica, però molt dura, pitjor que l'any passat. / Bastant dur perquè té moltes pendents i denivells.



Els representants santcugatencs amb millors marques han estat Miguel Ángel López, en homes, i Ester Ramos, en dones. En total més de 1.341 altetes han pres la sortida a les deu del matí des de la plaça de Quatre Cantons.


El regidor d'Esports, Xavier Amador, declara que l'èxit de la cursa és gràcies a l'esforç de les parts implicades.

Xavier Amador

Estem treballant molt per arribar a la xifra de 1.500 i aquest any ha estat el resultat d'un gran esforç.



La manca d'avituallament al quilòmetre cinc ha estat una de les queixes dels participants, que han estat prop de nou quilòmetres sense poder hidratar-se. El president de la comissió organitzadora de la cursa, Domingo Pablos, explica a Cugat.cat com han solucionat el problema.

Domingo Pablos

Han agafat més aigua de la que tocava i aleshores Protecció Civil ha hagut de portar caixes d'aigua per solucionar el problema.



Aquesta 27a edició ha servit per consolidar aquesta cursa com una de les proves referents de l'atletisme català. L'any que ve gaudirem de la 28a Mitja Marató de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.