Comiat guanyador


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'atleta santcugatenc Dídac Salas ha aconseguit el primer lloc en la prova de salt de perxa al Campionat Estatal de Clubs Júnior a Castelló. Aquesta era l'última competició amb l'ISS-L'Hospitalet per Salas, que ha fitxat pel FC Barcelona.

Dídac Salas s'ha acomiadat del què ha estat el seu club durant dues temporades amb un primer lloc al Campionat Estatal de Clubs Júnior a Castelló. El santcugatenc ha fet una marca de 4,60 metres, lluny del seu rècord (5,05 metres), però que li ha servit per pujar a l'esglaó més alt del podi.

A més, el resultat de Salas ha col·laborat en la suma de punts de l'ISS-L'Hospitalet en aquest campionat, en el què han acabat quarts classificats. El perxista santcugatenc explica el detalls d'una jornada marcada pel vent.

Dídac Salas

Feia molt vent i no vam poder saltar al nostre màxim.


A partir d'ara, Dídac Salas deixa de ser atleta de l'Hospitalet per passar a defensar el colors de la secció d'atletisme del FC Barcelona. Salas reconeix tenir moltes ganes d'incorporar-se al seu nou club.

Dídac Salas

Tinc ganes de començar i millorar marques. Vull fer-ho el millor possible amb el Barça.


Salas, guanyador de la medalla d'or aquest estiu als Jocs Olímpics de la Joventut a Singapur, va tancar el seu fitxatge pel FC Barcelona fa dues setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.