Xavier Requeno: 'El Cros se supera en cada edició gràcies a la bona organització'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del 10è Cros Ciutat de Sant Cugat

Imatge d'arxiu del 10è Cros Ciutat de Sant Cugat

El director de l'OMET i organitzador del Cros Ciutat de Sant Cugat, Xavier Requeno, creu que l'èxit de la cursa es deu a la gran implicació dels pares, escoles i de la mateixa organització. Les darreres edicions han demostrat la consolidació del Cros de Sant Cugat com a una de les més nombroses del Vallès Occidental.

La cursa espera arribar en aquesta edició a les xifres de les darreres dues edicions al voltant dels 3.000 participants. La prova ha anat evolucionant gràcies a la gran implicació d'escoles i pares, que veuen el Cros com una data fixa dins del calendari esportiu escolar.

Entre els familiars dels participants, es valora com a clau de l'èxit dels darrers anys del Cros Ciutat de Sant Cugat l'excel·lent organització per part de l'OMET. Ho comenta Maribel Solanilla, mare d'un participant de l'escola Gerbert d'Orlhac.

Maribel Solanilla

L'organització és molt important i ho fa més fàcil. També està molt integrat entre les escoles i els pares, però l'organització és la clau.



El director de l'OMET i organitzador de la prova, Xavier Requeno, ha remarcat l'arrelament que el Cros ha tingut entre els organitzadors, famílies i escoles.

Xavier Requeno

Perquè l'organització sigui important és important l'implicació de les escoles. Però més important encara és la implicació de tots els agents de l'OMET.




Dimecres a les dotze del migdia finalitza el procés d'inscripció que es pot fer als centres d'ensenyament o bé a les oficines de l'OMET, al passatge Baró de Coubertin 5.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.