El 12è Cros arriba a meta superant les expectactives


  • Comparteix:

Imatge d'una de les sortides

Imatge d'una de les sortides

La 12a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat ha aplegat, finalment, 3.591 atletes, convertint-se en l'edició més participativa de la història. Els canvis tant en el traçat de la cursa com en les mesures de seguretat i coordinació han resultat ser tot un èxit, segons ha afirmat l'organització a Cugat.cat. Des de primera hora del matí, el parc de la Pollancreda s'ha omplert de gom a gom per seguir el desenvolupament d'un dels esdeveniments més multitudinaris que viu la ciutat. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Un any més, el Cros Ciutat de Sant Cugat s'ha superat. Les escoles, els clubs i les famílies s'han bolcat en aquesta cursa, convertint-la en la més nombrosa en tots els aspectes. I és que l'organització s'ha vist obligada a augmentar els seus esforços per tal de garantir el correcte desenvolupament de la prova. Un cop acabada, el director de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i organitzador de la cursa, Xavier Requeno, no ha amagat la seva satisfacció per haver superat tot un repte.

Xavier Requeno

Estem molt satisfets. Quan hi ha un esdeveniment tan gran, hem d'intentar posar-nos a l'alçada de les circumstàncies perquè es pugui desenvolupar de la millor manera possible. I això representa un repte absolut.



Per assolir una fita d'aquestes dimensions, l'organització ha estat treballant per millorar el circuit, l'atenció als esportistes i també per evitar incidents en les aglomeracions. Al final, tal com afirma Xavier Requeno, tot ha sortit tal com s'esperava.

Xavier Requeno

Hem pogut assolir les sortides de més de 400 persones. Durant el circuit han calgut més reforços. El canvi de circuit ha estat beneficiós.



Des de les nou del matí fins les dues de la tarda, quan s'ha posat el punt i final a la 12a edició del Cros, han estat prop de 12.000 persones les que han passat pel parc de la Pollancreda, fet que tal com ha afegit Requeno a Cugat.cat, demostra que el Cros 'ja és un acte de la ciutat'.

En aquesta línia s'ha expressat el regidor d'Esports, Xavier Amador, qui explica les claus de l'èxit.

Xavier Amador

El temps, que sempre acompanya, la participació, la canalla, l'emplaçament, l'organització. És una festivitat.


Pel que fa a la capacitat del parc de la Pollancreda d'absorbir els milers de persones que han omplert l'espai, Amador ha afegit que 'per poc que puguin es farà en aquest indret perquè és un emplaçament emblemàtic'.

Però la 12a edició del Cros no ha estat l'única vencedora de la jornada, i és que a banda dels guanyadors de cada categoria, tant en masculí com en femení, també hi ha hagut premi per al CEIP Turó de Can Mates, que ha aportat el 65% dels seus alumnes a la cita. Pel que fa a la cursa popular, els vencedors han estat Oriol Cascalló i Esther Ramos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.