Mònica Aguilera intercanvia les seves experiències amb els membres del CEI


  • Comparteix:

Mònica Aguilera

Mònica Aguilera

L'atleta d'ultradistància Mònica Aguilera comparteix les seves experiències viscudes amb els membres del Club Excursionista Independent de Catalunya (CEI), amb seu a la Floresta. L'atleta ha donat a conèixer totes les seves anècdotes que va viure durant la marató de Sables, cursa en la qual Aguilera es va proclamar campiona l'any passat.

Ja fa uns mesos que el CEI va convidar a Killian Jornet perquè exposés les seves experiències al Casino de la Floresta. En un acte amb el mateix escenari, aquest divendres la protagonista ha estat Mònica Aguilera, una atleta barcelonina que des de l'any 1997 es dedica a aquesta modalitat atlètica. Entre el palmarés de l'atleta hi ha la tercera plaça a la cursa del Montblanc, l'any 2009 o la primera posició a la cursa de Sables, una cursa d'uns 200 quilòmetres.
Durant l'acte l'atleta ha intercanviat experiències amb els assistents, així com ha donat alguns consells a tots els que enguany competiran a Sables, una cursa que tindrà lloc al proper mes d'abril.

L'atleta Mònica Aguilera explica a Cugat.cat com ha arribat a dedicar-se a aquesta modalitat atlètica.

Mònica Aguilera

Fa molts anys vaig començar a córrer raids d'aventura. Vaig anar al Montblanc com a periodista, vaig provar i a partir d'allà va ser un no parar.


Durant l'acte Aguilera també ha parlat de les dificultats que es troba a l'hora de trobar patrocinadors que li puguin facilitar la seva participació en les diverses curses, i, és que com ha dit ella l'esport al que es dedica és un esport minoritari. A banda d'aquesta xerrada, durant l'acte també s'ha presentat la cursa Trailwalker. Una cursa que per primera vegada es disputarà a Catalunya amb l'únic objectiu de donar tots els diners recaptats a Intermón Oxfam.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.