Tot a punt per les 5 Milles de Valldoreix


  • Comparteix:

Presentació de les 5 milles femenines de Valldoreix

Presentació de les 5 milles femenines de Valldoreix

Les 5 Milles Femenines de Valldoreix se celebren aquest diumenge com a un dels actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona. La jornada començarà a les deu del matí amb les curses escolars i a dos quarts de dotze es correran les 5 milles. La vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Teresa Veciana, ha assegurat que de moment hi ha prop de 250 inscrites i que han fixat en 500 el nombre màxim de corredores.

Aquesta és la 8a edició de les 5 Milles Femenines de Valldoreix i, un any més, serà l'única prova del calendari de curses de fons de la Federació Catalana d'Atletisme dins dels actes del Dia Internacional de la Dona.

Diumenge, a les nou del matí, es farà un esmorzar saludable entre totes les participants i s'iniciarà la recollida de dorsals. A les deu sortiran les primeres corredores, les benjamins i prebenjamins, que faran un circuit d'un quilòmetre. A dos quarts d'onze serà el torn de les alevines, infantils i cadets i un quart d'hora més tard el de juvenils, júniors, sèniors i veteranes, que faran una milla respectivament. Finalment, a dos quarts de dotze, es donarà el tret de sortida a les 5 milles.

L'any passat la cursa va coincidir amb la Marató de Barcelona i aquest any es correrà més tard per evitar que se'n ressenti el nombre de participants. La vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Teresa Veciana, assegura que el ritme d'inscripcions és molt bo i que ja ronda les 250 corredores. Veciana fixa el límit en 500 inscripcions.

Teresa Veciana

Aquest any tenim una molt bona participació. Igual haurem de tancar la inscripció, el límit és de 500 corredores.



El recorregut de la prova sortira de la Zona Esportiva de Valldoreix i passarà per punts com l'avinguda Can Monmany, la plaça del Mas Roig i la rambla Mossèn Jacint Verdaguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.