Romero:'Estem contents per la pista d'atletisme, però la volem completa'


  • Comparteix:

Imatge d'algunes de les premiades durant la Festa de l'Atletisme.

Imatge d'algunes de les premiades durant la Festa de l'Atletisme.

Els responsables del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) han aprofitat la presència del regidor d'Esports, Xavier Amador, a la Festa de l'Atletisme per tornar a demanar una zona de llançaments a les futures pistes d'atletisme de la Guinardera. Pel que fa a la festa, que ha tingut lloc a l'hotel Novotel, ha premiat els atletes del club santcugatenc que han aconseguit podis durant la temporada. Mira el reportatge a Cugat tv

Dos han estat els grans protagonistes de la 4a Festa de l'Atletisme del CMSC: els atletes premiats i la zona de llançaments de la pista d'atletisme de la Guinardera. Aquest segon tema és on més han aprofundit els responsables del CMSC, que s'han mostrat contents per la construcció de la pista, però impacients per saber on s'ubicarà la zona de llançaments. El responsable de la secció d'atletisme del CMSC, Oswaldo Romero, creu que el projecte no estarà del tot complet fins que no hi hagi una zona de llançaments.

Oswaldo Romero

Volem una pista sencera amb una zona de llançaments. Hem esperat molts anys i crec que ens la mereixem.


De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Amador, ha destacat la bona feina que estan fent els atletes del Muntanyenc i s'ha mostrat esperançat de cara a una contínua millora del club un cop estiguin construïdes les pistes d'atletisme. Amador ha parlat de converses amb el CAR per tal de buscar una ubicació de la zona de llançaments.

Xavier Amador

Si sense la pista d'atletisme els resultats han estat brutals esperem que amb la pista fagin el 'boom' definitiu. Amb el director del CAR estem mirant la possibilitat d'ubicació de la zona de llançament.


Però per damunt de tot, els prop de 200 assistents a la Festa de l'Atletisme del CMSC han pogut veure la bona feina que estan fent els atletes del club i la gran quantitat de podis que han aconseguit aquesta temporada. En categoria masculina, Sergi Torres ha estat escollit millor atleta de la temporada, mentre que Constança Cerrada ha estat la millor en categoria femenina.

Tres dels premiats de la nit, Maria Abadal, Sergi Torres i Constança Cerrada, comenten les sensacions que estan tenint aquesta temporada i de la importància de rebre premis.

Atletes CMSC

Aquesta temporada de juvenil està costant més perquè el nivell és més alt. / Els premis t'ajuden a seguir competint. / La temporada ha estat dura però els resultats bons.



Entre els assistents a l'hotel Novotel ha destacat la presència del responsable tècnic de salts de la Federació Espanyola d'Atletisme, Ramón Cid, la presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Lourdes Llorente, el president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Francesc Cruces i el director de Nous Projectes del Capio Hospital General de Catalunya, Raúl Muñiz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.