Benhbarka entra a la història de la 'Cursa del Corte Inglés' en guanyar-la per quarta vegada consecutiva


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'atleta del Club Atlètic Barcelonès Mohamed Benhbarka guanya la 33a edició de la 'Cursa del Corte Inglés' de Barcelona amb un temps de 33 minuts i 12 segons. El corredor marroquí s'imposa en aquesta prova per quarta vegada consecutiva i iguala el rècord de Juan Vives.

Benhbarka ha anat en solitari gran part del recorregut, però al quilòmetre set l'ha atrapat el seu compatriota Otmane Btaimi. El duel s'ha mantingut fins als últims 200 metres, quan l'atleta del Club Atlètic Barcelonès ha accelerat i ha aconseguit la victòria a sis segons del seu perseguidor. En categoria femenina, Meritxell Calduch ha estat la guanyadora, per davant de Hasna Bahom.

Un total de 58.847 corredors han pres la sortida, la xifra més alta des del 2004 i que manté la 'Cursa del Corte Inglés' com la prova popular amb més participació a Europa i la segona més nombrosa a nivell mundial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.