La primera lliga d'atletisme escolar, un èxit participatiu


  • Comparteix:

La tercera jornada de la primera lliga d'atletisme escolar organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) ha tingut lloc aquest divendres a l'escola Gerbert d'Orlach. Els nens i nenes, agrupats per edats, han disputat diverses proves amb l'objectiu de sumar el màxim de punts possibles i situar-se així en les millors places de la classificació general.

La lliga consta de quatre jornades, i a quest divendres ha tingut lloc la tercera. Els nens s'agrupen en dues categories: benjamí, que són nens i nenes de segon i tercer de primària i aleví, de quart a sisè.
Durant les competicions, els nens i nenes realitzen set proves relacionades amb la velocitat, el llançament, el salt i els relleus, amb l'objectiu d'aconseguir el màxim de punts possibles per la classificació general.
El coordinador de l'activitat, Sergi Solivelles, es mostra satisfet per la resposta que ha tingut la lliga.

Sergi Solivelles

Està anant molt bé. Per ser la primera vegada estem molt contents, els nens i les escoles estant responent molt bé.



A falta de revisar totes les puntuacions de la tercera jornada, les escoles que encapçalen les classificacions, són el Joan Maragall en categoria benjamí i el Gerbert d'Orlach, en aleví. La propera i última jornada de la lliga d'atletisme escolar tindrà lloc el dissabte set de maig a l'escola Joan Maragall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.