El CMSC presenta el seu projecte d'atletisme adaptat per a discapacitats


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Muntanyenc té previst iniciar un projecte d'atletisme adaptat per a persones amb discapacitat aquest estiu a les noves pistes de la Guinardera. La secció d'atletisme de l'entitat ha presentat un cronograma a quatre anys vista que començarà amb unes jornades d'atletisme adaptat aquest juliol i amb la formació de grups d'entrenament al setembre.

La primera fase, entre 2011 i 2012, anirà dirigida a persones amb discapacitat intel·lectual. Al mes de juliol es faran unes jornades d'atletisme adaptat perquè aquestes persones puguin fer un tast de l'activitat abans d'inicar el curs, que començaria coincidint amb el calendari escolar.

La segona fase, del 2013 al 2014, es dedicarà a consolidar els grups i es valorarà la possibilitat d'ampliar el nombre de grups i de tipologies de discapacitat.

El pressupost per a la temporada inicial és de 29.000 euros. El projecte d'atletisme adaptat del Club Muntanyenc té com a objectiu millorar la integració social i personal de les persones amb discapacitat i facilitar el seu accés a la pràctica esportiva. L'activitat es durà a terme a les noves pistes municipals d'atletisme de la Guinardera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.