Leiva: 'Només hi ha dos motius possibles: econòmics o personals'


  • Comparteix:

Leiva creuant la meta

Leiva creuant la meta

L'atleta del Club Atlètic Barcelonès de Sant Cugat Jaume Leiva no podrà participar en la Copa del Món de marató de Taegu, Corea del Sud, perquè la Federació Espanyola d'Atletisme ha decidit convocar tan sols dos atletes, tot i disposar de cinc places. Leiva creu que la decisió es basa en motius econòmics o personals.

Jaume Leiva no ha rebut cap explicació de la Federació sobre la decisió de convocar dos atletes, o potser tres, de les cinc places disponibles per competir a la Copa del Món. El corredor del Club Atlètic Barcelonès ha aconseguit aquesta temporada el temps mínim que marca el comitè per classificar-se i poder disputar el Mundial. Leiva creu que els motius que han portat l'ens federatiu a prendre aquesta decisió poden ser econòmics o personals i l'acusa de fer les coses malament.

Jaume Leiva

Només hi ha dos motius possibles: o econòmic perquè es fa a Corea o per decisió del Comitè Tècnic. No sé si té res personal contra nosaltres. Aquí sempre hem de ser el raros.



Jaume Leiva, juntament amb José Carlos Hernández i Javier Díaz, ha estat un dels perjudicats per la decisió de la Federació. L'atleta troba una falta de respecte no poder competir a nivell internacional després d'haver-se preparat durant tot l'any.

Jaume Leiva

No ens donen l'oportinutat de demostrar en un campionat internacional allò pel qual luitem quan ens preparem, que no és gens fàcil.







La Copa del Món es disputa del 27 d'agost al 3 de setembre a Taegu, Corea del Sud.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.