Marc Garcia i Nàdia Solana, campions de la cursa DiR


  • Comparteix:

L'atleta egarenc Marc Garcia ha estat el vencedor de la tercera cursa DiR disputada aquest diumenge a Sant Cugat. Garcia, del club Corredors.cat, ha recorregut els 10 quilòmetres de la cursa en un temps de 33 minuts i 19 segons. De la seva banda, Nàdia Solana, ha estat la primera atleta femenina en creuar la línia de meta amb un temps de 43 minuts i 5 segons. Tot i les inclemències meteorològiques, la 3a edició d'aquesta cita ha comptat amb més d'un miler de participants.

A les nou del matí, des del carrer de Cèsar Martinell, s'ha donat el tret de sortida a la 3a cursa DiR. Tot i la pluja, han estat més d'un miler els atletes que han recorregut els carrers de Sant Cugat. La cursa comptava amb dos recorreguts, un de cinc quilòmetres i l'altre de 10. El vencedor de la cursa, Marc Garcia, s'ha mostrat molt satisfet tant amb l'organització com amb la cursa.

Marc Garcia

La veritat és que molt content. Sant Cugat és una ciutat que se'm dóna molt bé. La cursa està molt ben organitzada.



En categoria femenina, Nàdia Solana ha estat la primera atleta en creuar la línia de meta. Solana ha destacat la duresa del traçat.

Nàdia Solana

M'agrada molt, m'encanta Sant Cugat. Aquesta cursa és dura pel que fa a les pujades.




De la seva banda, el director general de DiR, Ramon Canela, s'ha mostrat molt satisfet pel desenvolupament de la cursa.

Ramon Canela

Jo crec que ha estat tot un èxit. S'ha triplicat els participants respecte l'any passat. És el que es mereix la ciutat, que és meravellosa.



Ara l'organització ja pensa en alguns aspectes a millorar per a la propera cursa DiR, una cita en el calendari esportiu santcugatenc, que ja està més que consolidada. Cugat.cat ha estat mitjà col·laborador de l'esdeveniment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.