Rodríguez (CMSC): 'Esdeveniments com la Mitja Marató serien impossibles sense els voluntaris'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Un dels organitzadors de la 28a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, Iván Rodríguez, ha remarcat la importància dels voluntaris durant tot l'esdeveniment. Els voluntaris s'encarreguen de facilitar aigua als corredors, evitar confusions durant la cursa, assesorar, vigilar, advertir i ajudar, unes tasques bàsiques i molt valorades per l'organització.

Tenir tot el recorregut cobert de voluntaris per evitar confusions dels participants és una de les màximes preocupacions de la organització de la Mitja Marató de Sant Cugat. Avituallaments, dorsals i inscripcions són àmbits en què el voluntariat és clau pel bon funcionament de la cursa. El coordinador de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Iván Rodríguez, ha incidit en la importància dels voluntaris sobretot durant el transcurs de la Mitja Marató.

Iván Rodríguez

Hi ha molta sensibilitat per el recorregut on més gent es necessita i on més suport demanem als voluntaris




De moment, l'organització compta amb 25 voluntaris del club, a falta de confirmar el nombre d'ajudants que cedirà el Club Tennis Natació Sant Cugat. Tot i no disposar del nombre de voluntaris desitjats Rodríguez feia una crida a la participació a través de la pàgina de la Mitja Marató santcugatenca, Mitjasantcugat.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.