Valentí Massana (CMSC): 'Estic en deute amb la marxa'


  • Comparteix:

Valentí Massana (font: rfea.es)

Valentí Massana (font: rfea.es)

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha creat la secció 'Grup Marxa Valentí Massana' que lidera l'exatleta i que vol crear un grup de promoció a partir dels 11 anys. Aquesta iniciativa és un repte per a Massana, que creu que està en deute amb la marxa i que d'aquesta forma torna a l'atletisme el que ha aconseguit.

Massana és un atleta amb gran palmarés, campió del món a Stuttgart l'any 1993, bronze als Jocs Olímpics d'Atlanta el 1996, plata als mundials de Göteborg el 1995 i bronze als mundials de Hèlsinki el 1994. Ara, amb aquest grup de promoció, en què a partir d'onze anys es pot inscriure qui vulgui, Massana vol transmetre tots els seus coneixements. El responsable del grup de marxa, Valentí Massana, explica que aquesta iniciativa suposa un repte per a ell.

Valentí Massana

És un repte perquè és complicat entrenar a nens. També perquè la marxa és molt exigent.




Massana es mostra ambiciós en el seu primer any de treball a la secció.

Valentí Massana

El mes que ve hi ha el Campionat d'Espanya d'Hivern, però els objectius són el Campionat d'Espanya de Marxa i el d'Espanya Juvenil.





Els atletes del grup de marxa entrenen entre cinc i sis dies a la setmana a les pistes de la Guinardera. Els dies en què Massana dirigeix els entrenaments són dimarts i dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.