Les tres curses del Cros suspeses es disputaran l'últim diumenge de novembre a la Guinardera


Temes relacionats

La pluja provoca la suspensió del Cros Ciutat de Sant Cugat (13/nov/11)


  • Comparteix:

La pluja va obligar a suspendre la prova

La pluja va obligar a suspendre la prova

Les tres curses del Cros, que no van poder disputar-se diumenge passat per culpa de la pluja, se celebraran l'últim diumenge de novembre a les pistes d'atletisme de la Guinardera. En primer lloc sortirà la categoria prebenjamí femení de segon any, seguida de la prebenjamí masculí de primer any i, finalment, la prebenjamí femení de primer any. En acabar es procedirà a l'entrega de trofeus.

L'Ajuntament ha decidit que les curses que van quedar pendents es corrin diumenge de la setmana vinent. Així doncs, el Cros tornarà a arrencar a partir de dos quarts d'onze del matí, però en un emplaçament nou, les pistes de la Guinardera. A la cursa hi poden participar aquells nens i nenes ja inscrits inicialment. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, explica els motius de la decisió.

Xavier Tizón

Després de rebre diferents imputs de les famílies, s'ha decidit fer un esforç per tornar a posar en marxa la maquinària. Ens fa molta il·lusió.





En aquest sentit, Tizón ha volgut animar tothom a participar de l'esdeveniment.

Xavier Tizón

M'agradaria fer una crida a que les escoles i les famílies participin d'aquesta crusa que fa tanta il·lusió als nens i a nosaltres.




L'acte de lliurament de trofeus per aquestes tres categories, i també per als benjamins, està previst per a dos quarts de dotze. D'altra banda, per a la cursa s'adjudicaran i es repartiran nous dorsals, que es podran recollir a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) esl dos dies abans de la prova i el mateix dia de la cursa a partir de dos quarts de deu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.