Enric Gómez participarà l'any vinent a la Marató del Pol Nord


  • Comparteix:

Enric Gómez amb la roba que utilitzarà a la Marató del Pol Nord

Enric Gómez amb la roba que utilitzarà a la Marató del Pol Nord

L'atleta santcugatenc del Running Vallés Enric Gómez competirà el 5 d'abril a la Marató del Pol Nord. Una prova on s'uneix la dificultat d'una marató a les condicions extremes de fred que es produeixen durant una cursa plagada de plaques de gel.

Enric Gómez, atleta santcugatenc de 47 anys, té una amplia experiència en la disputa de maratons i mitges maratons. Mai no ha participat però, en una prova de la duresa de la Marató del Pol Nord en què es pot arribar temperatures que van dels 25 graus negatius zero fins els 40 sota zero. Unes condicions extremes que fan de la disputa de la prova tot un repte, com afirma Enric Gómez.

Enric Gómez

Sóc una persona inquieta que m'agrada viatjar i també abusar del límit. En el futur voldré recordar una prova com aquesta.


L'atleta santcugatenc explica quin és l'entrenament que segueix per preparar-se pel recorregut de 42 quilòmetres i 195 metres en temperatures negatives.

Enric Gómez

Acumular molts quilòmetres, fer molta muntanya i musculació i preparar-nos a nivell mental.


La prova tindrà lloc, si les condicions climatològiques ho permeten, el dia 5 d'abril en un punt situat a uns 100 quilòmetres del punt central del Pol Nord, a uns 89 graus al nord. Fins el moment s'han inscrit uns 25 participants de diverses nacionalitats.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Realment apassionant poder sentir la sensació de correr en un altre món. La experiéncia ès envejable per tots els que som un malalts del running. Ets un privilegiat !!!!! MOLTA MOLTA SORT !!!!!! P.D Traete algo para los amigos !!!

Ivo caba. Enviat el 24/nov/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.