Pau Zamora i Dolors Morcillo, campions de la 2a Duatló de Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge de la II Duatló de Valldoreix

Imatge de la II Duatló de Valldoreix

La 2a Duatló de Valldoreix ha tingut una participació de 145 atletes que han completat els 24,2 quilòmetres a peu i en bici. En categoria masculina, Pau Zamora ha aturat el crono en un temps de 52 minuts i set segons, mentre que a la femenina, Dolors Morcillo ha estat la primera dona en creuar la meta amb un temps d'una hora, 13 minuts i 22 segons.

Feia 12 anys que no es disputava la Duatló de Valldoreix i en l'edició d'enguany s'ha superat el centenar de participants a que aspirava l'organització. En total han estat 145 atletes els que han pres la sortida i creuat la meta situada al passeig de la Guineu.

La prova ha tingut tres trams, dos a peu de cinc i dos quilòmetres i un amb bicicleta BTT, de 17 quilòmetres. En categoria masculina, Pau Zamora ha estat el guanyador amb un temps de 52 minuts i set segons, mentre a la femenina Dolors Morcillo ha estat la primera amb una hora, 13 minuts i 22 segons.

El vocal de Cultura i Esports de l'EMD de Valldoreix, Joaquim Castelló, creu que l'èxit de la prova resideix tant en l'organització com en els participants.

Joaquím Castelló

Les dues parts, organització i participants ha estat partíceps del l'èxit, i ens han ensenyat també el que hem de corretgir.





L'any que ve s'espera repetir l'experiència a la 3a edició de Duatló de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.