11 atletes del Club Muntanyenc disputaran el campionat de Catalunya infantil


  • Comparteix:

Atletes del Club Muntanyenc a Sabadell/ Foto: Xavier Parpal

Atletes del Club Muntanyenc a Sabadell/ Foto: Xavier Parpal

11 atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat disputaran el campionat de Catalunya que tindrà lloc el segon dissabte de març a Sabadell. Aquests atletes han superat la fase prèvia amb una bona actuació.

El Club Muntanyenc Sant Cugat continua sent un referent català i ho demostra classificant-se per a les cites més destacades del panorama atlètic. 11 atletes infantils disputaran el campionat de Catalunya després d'aconseguir la seva classificació a la fase prèvia. En categoria femenina, Elena Verdera als 1.000 metres, Júlia Rodríguez als 60 metres tanques i triple salt, Lucia Charbonnier en salt d'alçada i en triple, Àfrica Sirerol en salt de llargada i triple, Alba Sánchez en llargada i triple, Jael Bestué en 60 metres i salt de llargada i Carla Morral en 60 metres i als 1.000 metres han aconseguit l'objectiu.

En categoria masculina, Marc Salvatella en salt amb perxa i alçada, Martí Pagés en salt de llargada i triple, Marc Olmos en triple salt i Pol Abradó en llançament de pes seran els representants santcugatencs en una competició que es diputarà a Sabadell el segon dissabte de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.