El valldoreixenc Romà Cuyàs tanca la seva etapa com a president de la Federació Catalana d'Atletisme


  • Comparteix:

Romà Cuyàs / Font: Rfea.es

Romà Cuyàs / Font: Rfea.es

El valldoreixenc Romà Cuyàs deixarà de ser president de la Federació Catalana d'Atletisme el darrer dijous de març quan finalitzarà el seu tercer mandat al capdavant de l'ens federatiu. Cuyàs presidirà la darrera assemblea aquest dimecres on anunciarà el calendari electoral.

Romà Cuyàs s'acomiadarà del món de l'atletisme català després de 12 anys com a màxim mandatari de l'ens federatiu. Cuyàs arribava al càrrec després de guanyar les eleccions l'any 2000 per un únic vot davant Pere Gómez. Al 2004 s'imposava a Germán Alonso i al 2008 derrotava dos candidats més, Josep Maria Mir i Carme Valero. Cuyàs ha aconseguit eixugar el deute de 336.000 euros de principis del seu mandat, fer el canvi de local de la federació, impulsar el pla d'ajuts als clubs i promocionar l'atletisme a les escoles entre d'altres fites. Romà Cuyàs explica alguns dels fets més destacats dels seus 12 anys al capdavant de la federació.

Romà Cuyàs

Ens hem convertit en la federació de referència. Hem aconseguit molts objectius dels que ens havíem marcat.




L'assemblea d'aquest dimecres servirà per a concretar el període electoral. Les eleccions seran el penúltim dissabte de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.