Joaquim Castelló (EMD Valldoreix): '500 inscrits és el sostre ideal'


  • Comparteix:

Imatge de Joaquim Castelló

Imatge de Joaquim Castelló

La 9a edició de les 5 Milles Femenines de Valldoreix compta per aquesta prova amb 500 inscrits. Una xifra que des de l'EMD Valldoreix no es descartar ampliar en les properes edicions. Així ho ha confirmat en una entrevista a Cugat.cat el vocal d'Esports de l'EMD, Joaquim Castelló. A més, Castelló ha deixat entreveure que ja pensen en una celebració especial de la 10a edició.

Les 5 Milles Femenines de Valldoreix és una prova consolidada a la ciutat, i és que ha tornat a repetir la mateixa xifra d'inscrits que l'any passat, amb 500 atletes. Una xifra que segons l'organització, l'EMD Valldoreix, és la idònia per les característiques de la prova. Tot i això, per les properes edicions no es descarta ampliar el nombre de participants, sempre depenent de la demanda i del que l'organització pugui assolir. Així ho ha confirmat en una entrevista a Cugat.cat el vocal d'Esports de l'EMD Valldoreix, Joaquim Castelló.

Joaquim Castelló

Aquest sostre de 500 inscrits està establert de les edicions anteriors perquè és el sostre ideal. Si hi ha més inscrits passarem a 600 o 700, depenent de la demanda i del que puguem assolir.




A més, Castelló també ha afegit que per l'edició de l'any que ve, la 10a, es vol celebrar d'una forma especial. La novena edició de les 5 Milles Femines a Valldoreix se celebra aquest diumenge a partir de les 10 del matí.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.