Vuit equips del Muntanyenc, a la Jornada Final del Campionat de Catalunya de relleus

Imatge de la competició / Font: CMSC

Vuit conjunts del Club Muntanyenc Sant Cugat s'han classificat per a la Jornada Final del Campionat de Catalunya de relleus després de superar la Jornada Prèvia disputada a Vilanova i la Geltrú. Quatre equips infantils, dos masculins i dos femenins, un aleví masculí, dos alevins femenins i un benjamí masculí lluitaran pel títol català l'últim dissabte d'abril a El Prat de Llobregat.

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat segueix recollint èxits en categories inferiors, en aquest cas, en relleus. A la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya de la disciplina d'aquest dissabte fins a vuit equips van accedir a la lluita pel títol. Les noies de la categoria infantil van marcar el millor temps a la prova de 4x800 metres i a la de 4x200. Els nois d'edat infantil, de la seva banda, van fer el segon millor temps a 4x800 i el tercer a 4x200. Pel que fa a la categoria aleví, els nois van quedar primers en aquesta prèvia als 4x60 i les noies van obtenir la classificació tant als 4x60 com als 3x600. En darrera instància, l'equip masculí de categoria benjamí va quedar en quarta posició a la prova dels 4x60, aconseguint el passi per a la final. Una Jornada Final que es disputarà l'últim dissabte d'abril a El Prat de Llobregat.