La 5a Festa de l'Altetisme se celebrarà per primera vegada a la ZEM de la Guinardera


  • Comparteix:

Arriba una nova Festa de l'Atletisme. / Font: cmsc

Arriba una nova Festa de l'Atletisme. / Font: cmsc

La 5a edició de la Festa de l'Atletisme es durà a terme el primer dissabte de maig i per primera vegada se celebrarà a les instal·lacions de la Guinardera. La cita, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, constarà d'una competició entre pares i fills i posteriorment es procedirà a l'entrega de premis i trofeus a diversos representants de l'atletisme local.

La Festa de l'Atletisme estrena nou format i nova ubicació. L'organització ha decidit concentrar totes les activitats i reconeixements en una sola jornada enlloc de dispersar-ho en diferents actes al llarg de l'any. Així doncs, el primer dissabte de maig la ZEM de la Guinardera acollirà per primera vegada la festa de l'atletisme local. L'activitat consistirà bàsicament en una competició entre pares i fills i es farà entrega dels guardons a gran part dels esportistes i membres de l'entitat. El responsable de la secció d'atletisme del Muntanyenc, Manel González, explica en què consistirà l'acte.

Manel González

Serà una jornada plena d'atletisme. És un dia en el qual tothom que estigui sensibilitzat amb aquest esport s'ho passa bé.





En finalitzar la Festa de l'Atletisme, els presents compartiran un dinar a les mateixes insta·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.