L'escola Joan Maragall representarà Catalunya en campionat d'Espanya del 'Jugant a l'atletisme'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els equips masculí i femení de l'escola Joan Maragall seran a l'estatal després de guanyar l'edició de Catalunya del campionat 'Jugant a l'atletisme' aquest diumenge a la nostra ciutat. El centre Pins del Vallès ha aconseguit el subcampionat mentre que la tercera posició ha estat per al Sant Pau de Tarragona.

Amb aquests resultats, l'equip masculí i femení de l'escola Joan Maragall es classifica per cinquena vegada per disputar l'estatal com a representant català. De les 18 edicions del campionat d'Espanya del 'Jugant a l'atletisme', en 17 ocasions hi han participat escoles santcugatenques. El coordinador de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc, Oswaldo Romero, està satisfet per l'actuació dels locals.

Oswaldo Romero

El nivell ha pujat i això és bo. La classificació ha estat molt ajustada.



L'escola santcugatenca participarà en el campionat d'Espanya del 'Jugant a l'atletisme' l'últim cap de setmana de maig a la població granadina de Motril.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.