Els equips del Muntanyenc lluitaran per les medalles en el Campionat de Catalunya de relleus


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Vuit equips del Club Muntanyenc disputaran aquest dissabte la final del Campionat de Catalunya de relleus per a les categories de promoció a l'Estadi Moisès Llopart de El Prat del Llobregat. El club santcugatenc competirà amb quatre equips infantils, dos masculins i dos femenins, tres alevins, dos femenins i un masculí i un benjamí masculí, amb opcions d'aconseguir diverses medalles.

El Club Muntanyenc té aquest dissabte una nova oportunitat per ampliar el seu palmarès en aquesta modalitat atlètica. En l'edició de l'any passat es va penjar quatre medalles i enguany lluitarà per endur-se algunes més. El director tècnic del Club Muntanyenc Sant Cugat, Manel González, valora les opcions dels equips santcugatencs.

Manel González

En aquestes categories poden passar moltes coses, però penso que cinc medalles seria una previsió realista.



El Muntanyenc s'ha plantat a la final del català amb vuit equips i competirà en les proves de 3x600 aleví femení, 4x80 infantil masculí, 4x80 infantil femení, 4x60 aleví masculí,
4x60 aleví femení, 4x60 benjamí masculí, 4x200 infantil masculí i 4x200 infantil femení. La matinal atlètica començarà a partir de les deu a l'Estadi Moisès Llopart de El Prat del Llobregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.