Obertes les inscripcions per a la 4a cursa Sant Cugat DiR


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La 4a edició de la cursa Sant Cugat DiR se celebrarà el tercer diumenge de juny pels carrers de la ciutat. Els atletes podran optar per una cursa de 5 quilòmetres i una altra de 10, que recorreran els llocs més emblemàtics de la ciutat, amb sortida al carrer Cèsar Martinell i arribada a la rambla del Celler.

Un any més, la cursa DiR omplirà els carrers de la ciutat amb milers d'atletes. Les inscripcions es poden fer a través del web cursadir.cat i tenen un cost, fins al 10 de juny, de 8 euros per als clients amb xip groc i 10 euros per aquells que no són socis. Per als que no són clients del DiR costa 12 euros amb xip i 14 sense. A partir de l'11 de juny, els preus augmenten dos euros per a cada categoria.

En acabar la cursa, tots aquells qui ho vulguin, podran accedir a Sant Cugat DiR i dutxar-se a les instal·lacions. Com a tota cursa homologada, estarà sota la reglamentació de la Federació Catalana d'Atletisme i cronometrada per l'empresa Championchip. El temps límit per finalitzar la cursa serà de 1 hora i trenta minuts. Les places estan limitades a 2.500 corredors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.