Eloi Rovira continuarà un any més com a capità de la secció d'atletisme del Barça


  • Comparteix:

Eloi Rovira renova pel FC Barcelona / Font:Eloi Rovira

Eloi Rovira renova pel FC Barcelona / Font:Eloi Rovira

El santcugatenc Eloi Rovira continuarà un any més com a capità de la secció d'atletisme del FC Barcelona. Amb aquesta renovació, Rovira compleix la seva 15a temporada al club blaugrana i la 12a com a capità de l'equip. El llençador de pes continuarà alternant la seva activitat política amb l'esportiva.

L'atleta vol aportar la seva experiència per ajudar els atletes més joves de l'equip, per als quals és un referent per la seva trajectòria. Eloi Rovira explica que nota certa responsabilitat encapçalant la capitania del Barça des de fa 12 anys.

Eloi Rovira

Sóm els referents per als joves, per veure el nostre compromís en el club. Assumim aquest paper de responsabilitat per incloure a les noves generacions a la filosofia del club.


El santcugatenc reconeix que és especial continuar al club blaugrana després de tants anys, assumint el seu paper secundari per les dificultats de l'alternança amb la política. Rovira explica que li agradaria finalitzar la seva carrera al FC Barcelona.

Eloi Rovira

Quan el club i jo decidim que ha arribat el moment ho deixaré. De moment, l'equip va bé i mentre jo pugui complir amb el club i tingui la sensació de que aporto a l'equip, continuaré.


Amb aquesta renovació, Rovira compleix la seva 15a temporada al FC Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.