L'entrenador de l'atleta paralímpic Abdel Ait assegura que té opcions a la Marató


  • Comparteix:

Abdel Ait, entrenat per Domingo López, és aspirant a la victòria

Abdel Ait, entrenat per Domingo López, és aspirant a la victòria

Domingo López, entrenador de l'atleta paralímpic resident a Valldoreix Abdel Ait, assegura que el seu pupil té moltes possibilitats de fer una bona cursa i opta a la victòria a la marató en modalitat T46 dels Jocs Paralímpics de Londres, sempre que el llarg recorregut i la forma física no li faci una mala passada. Ait, que s'ha preparat des de finals de juliol a finals d'agost a Andorra, a 1800 metres, participarà a la marató després de fer-ho, amb medalla, als 800 i 1500 metres als Jocs de Pequín al 2008.

L'entrenador d'Abdel Ait, Domingo López, no té dubtes. Ait és un dels candidats a la victòria a la marató en modalitat T46 dels Jocs de Londres, tot i no haver competit mai en categoria paralímpica d'aquesta disciplina. Ait ostenta el rècord del món de la prova. Segons López, l'atleta resident a Valldoreix és un dels candidats, com a mínim, a podi.

Domingo López

Els rivals són els que han de tenir més cautela que no ell amb els altres, ell està a cinc minuts de diferència.


Les dues proves a les que va competir fa quatre anys, als anteriors Jocs Paralímpics, els de Pequín, van ser els 800 metres, en què va fer bronze, i els 1500 metres, on va ser segon. Ara bé, pel tipus d'atleta que és Ait la competició en què, segons Domingo López, pot competir millor és la marató. Així ho van decidir temps enrere i, tal i com afirma López, de moment els ha anat bé.

Domingo López

Cada vegada li costava més els 800 i els 1500, com que ell mateix també volia marató, la vam canviar i ens ha anat força bé.


El seu entrenador assegura que el llarg recorregut del qual consta una marató i la manca d'experiència en una cita paralímpica d'aquesta modalitat, que sí tenen els seus rivals, poden ser un perjudici per a l'espanyol.

Domingo López

És molt competitiu, però els que es trobarà potser són més experimentats.


La marató en modalitat T46 es durà a terme diumenge a les vuit del matí a Londres, nou del matí a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.