La nedadora Erika Villaécija, canvia l'aigua per l'asfalt per un dia


  • Comparteix:

Erika Villaécija serà una de les cares conegudes de la Mitja Marató de Sant Cugat

Erika Villaécija serà una de les cares conegudes de la Mitja Marató de Sant Cugat

La nedadora resident a Sant Cugat, Erika Villaécija, participarà per primera vegada en una mitja marató i ho farà aquest diumenge a la de Sant Cugat. La nedadora inclou aquesta prova dins del seu calendari de preparació per a la temporada, tot i que és conscient que nedar és diferent a córrer. Villaécija es marca com a principal objectiu finalitzar la prova i no descarta disputar més curses si ho pot compaginar amb la natació.

ESCOLTA-HO

Villaécija serà una de les cares notòries de la Mitja Marató de Sant Cugat que es corre aquest diumenge. La nedadora resident a Sant Cugat ha inclòs aquesta prova en el seu calendari de preparació per aquesta temporada. A més el fet de participar en aquesta disciplina no altera la seva dinàmica d'entrenament ja que a principi de temporada corren per tal d'agafar fons. Segons declara Villaécija a Cugat.cat, aquest ha estat un dels motius pels quals ha decidit participar a la Mitja Marató. L'altre, la il·lusió de debutar a Sant Cugat en aquesta disciplina.

Erika Villaècija

Tenia pensat fer una cursa per provar-me i quina millor que la de Sant Cugat.


D'altra banda, Villaécija, que com a prova de llarga distància ha participat a la d'aigües obertes, considera que l'única diferència que pot haver amb la prova de diumenge, és que les articulacions poden patir més que a l'aigua.

Erika Villaècija

Suposo que pel temps serà similar, però corrent tens més contacte amb el terra i les articulacions pateixen més. S'ha de vigilar més.


Qui té més experiència en aquest tipus de prova és la seva parella que fa poc va córrer la Sailfish, la triatló de Berga. La seva parella li ha aconsellat fer una primera volta tranquil·la i que si es troba bé, intensifiqui el ritme a la segona volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.