El fotògraf de La Vanguardia, Mané Espinosa, un habitual de la Mitja Marató


  • Comparteix:

El santcugatenc Mané Espinosa també correrà la Mitja 2012 / Font: M. Espinosa

El santcugatenc Mané Espinosa també correrà la Mitja 2012 / Font: M. Espinosa

El fotògraf santcugatenc Mané Espinosa és un dels atletes habituals de la Mitja Marató de la ciutat. Espinosa ha assegurat en una entrevista a Cugat.cat que és una cursa especial que es corre pels carrers del seu poble.

L'atleta santcugatenc recorda que 'vaig tenir una primera etapa quan tenia 18 anys, vaig parar un temps i actualment, ja porto 10 anys seguits corrent la Mitja de Sant Cugat'. El fotògraf santcugatenc Mané Espinosa correrà aquest diumenge una nova edició de la Mitja Marató pels carrers de la seva ciutat. Espinosa explica que va començar als 18 anys i des de llavors és una pràctica habitual.

Mané Espinosa

Des que tenia 18 anys vaig començar a córrer i em va enganxar. Quan estàs tres dies sense córrer et poses de mal humor.


Durant la prova, Espinosa assegura imaginar-se quina seria la fotografia perfecte de la cursa. Ell no veu la clàssica fotografia de l'inici sinó una altra amb molta gent i agafada de ben amunt. El santcugatenc Mané Espinosa recorda que una vegada, deprés d'una mala nit, va decidir retirar-se just quan corria per davant de casa seva.

Mané Espinosa

Una vegada vaig abandonar perquè vaig passar molt mala nit. Vaig voler córrer perquè és la cursa de la ciutat però en passar per casa, m'hi vaig quedar.


El fotògraf santcugatenc espera fer millor marca que en edicions anteriors perquè la Mitja Marató d'enguany és més plana i això afavorirà un millor registre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.