La Sant Silvestre comptarà amb dos atletes de luxe, Abdel Ait i Jaume Leiva


  • Comparteix:

Abdel Ait, durant els Jocs Paralímpics de Londres d'enguany

Abdel Ait, durant els Jocs Paralímpics de Londres d'enguany

La 14a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat ja perfila els seus participants i entre ells estaran l'actual campió, Jaume Leiva, i el medalla de plata en Marató dels Jocs Paralímpics de Londres, Abdel Ait. La cursa tindrà lloc el 31 de desembre a partir de dos quarts de sis de la tarda pels carrers de la ciutat i la participació està limitada a 3.500 atletes, tancant-se les inscripcions el 28 de desembre.

De nou Jaume Leiva, campió de la Sant Silvestre Barcelonesa 2011 i campió d'Espanya de Mitja Marató d'enguany, serà present a la prova santcugatenca. També Abdel Ait participarà a la cursa, tot i que ara està recuperant-se d'uns problemes gàstrics que li han impedit competir a les darreres setmanes.

A més d'aquest dos atletes destacats, l'organització ha confirmat la presència de tres atletes més de primer nivell com Mohamed Bembarka. També estan encara per confirmar d'altres com el vencedor d'ara fa dues edicions, Kemboi Cosmer, o Txell Callduch, la guanyadora de l'any passat.

El director de la Sant Silvestre Barcelonesa, Domingo López, destaca l'alt nivell d'alguns participants.

Domingo López

Els sis atletes convidats són de molta categoria i a les competicions que participen gairebé sempre estan al podi.


El ritme d'inscripcions està sent superior al de l'any passat i de moment es compta amb 300, tot i que és en les darreres setmanes quan més s'incrementen les inscripcions a la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.