La 6a Festa de l'Atletisme, de nou, a la ZEM de la Guinadera


  • Comparteix:

La ZEM de la Guinardera acollirà de nou la 6a Festa de l'Atletisme

La ZEM de la Guinardera acollirà de nou la 6a Festa de l'Atletisme

La sisena edició de la Festa de l'Atletisme pot celebrar-se el dissabte 24 de novembre a la ZEM de la Guinardera. Aquesta és la data que l'organització, el Club Muntanyenc Sant Cugat, ha proposat a l'Ajuntament, que encara ha de donar el vistiplau. Per a la confirmació, es necessari que el Club Rugby Sant Cugat, entitat que utilitza aquesta instal·lació, no disputi cap partit aquell dissabte.

Com en l'edició anterior la Festa de l'Atletisme es tornarà a celebrar en les instal·lacions de la ZEM de la Guinardera. La presentació dels més de 100 atletes que formen part del Club Muntanyenc Sant Cugat, una sèrie de proves amb els atletes, una competició entre pares i fills i una entrega de premis a diversos esportistes de l'entitat en forma de reconeixement per la temporada d'enguany seran els punts forts d'aquesta jornada festiva per a l'entitat santcugatenca. Una diada que finalitzarà amb un dinar de germanor. El responsable de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Manel González, explica que l'objectiu de l'acte és presentar els esportistes en societat.

Manel González

L'objectiu és presentar els esportistes a la societat santcugatenca i que els pares vegin tots els atletes. Sempre fa il·lusió.


Tot indica que el 24 de novembre serà quan se celebri la Festa de l'Atletisme. Tot i això, el Club Muntanyenc Sant Cugat està pendent que l'Ajuntament confirmi la data.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.